fbpx
 • Hívjon egész évben a hét bármely napján a +36309063997 ,vagy a +36305004170-es számon! 

 • Adrenalin, csapatépítés, szórakozás, 2 főtől 200 főig!

 • Omaha Beach

 • KÖRNYEZET

  Az lebegett a szemünk előtt, hogy ne kelljen két heti hideg élelem, vagy egy terepjáró (persze a megfelelő helyen annak is megvan a varázsa), hogy a játékosaink kijussanak hozzánk. Zamárdi központjától 1km-re, a szabdstrandtól 300m-re, de a vasútállomástól is csak 800m-re vagyunk. Például a Balaton Sound fesztivált mindenki arról ismeri, hogy a jelenlévők jó része a vízben áztatja magát. A rendezvény pár napja alatt a mi parkolónk az Ő parkolójukká válik, a nagyszínpad kb 250m-re esik tőlünk, hát ennyire vagyunk jó helyen :)

  Természetesen a nyári nyitvatartás alatt éttermek és büfék is vannak elérhető közelségben (300-500m). Üdítő helyben nyerhetó az automatából, pizzaszállító partnerünk, pedig kedvezménnyel kínálja az olasz étket játékosaink számára. A helyszínen padok, asztalok,  WC (toi-toi), füves parkoló szolgálja játékosaink kényelmét. Bővebb infó az étkezés lehetőségekről telefonon: +36305004170

  A JÁTÉKTÉR

  A pálya kialakításánál figyelembe vettük a balaeset megelőzési szempontokat, nálunk nem talál kiálló szögeket, megbúvó gyökereket, éles peremeket, mély árkokat. A környéken mi vagyunk az egyetlen pálya amely szabályos paintball védőhálóval van körbevéve, ezért az esetlegesen éppen nem játszó (kiesett) játékosok végig közelről követhetik a többiek játékát (akár egy lelátóról), így nem unatkoznak. A játékosok folyamatos bírói felügyelet alatt állnak, hogy simán és gördülékenyen menjenek a dolgok.

  Ez a szemléletmód meghozta a gyümölcsét, a Máltai Szeretetszolgálat az elmúlt két évben is hozzánk hozta az izaglamkra vágyó kerekes székeseit. Akik a kísérőikkel együtt nagyszerűen szórakoztak nálunk. Reméljük ezt a jó szokásukat idén is folytatják.

  Magát a játékteret egy 60*100m-es füves mezőként kell elképzelni, amit lövészárkok, emelt buckák, épített akadályok (OSB építmények, hordók, lőszeres ládák, stb.) alkotnak. A pályát a már korábban is említett védőháló veszi körbe, amit 5m magas oszlopok tartanak. A háló elég erős és sűrű szövésű ahhoz, hogy felfogja az esetleg kirepülő lőszereket, így a nézőtéren kívül nem kell tartani az esetleges lövésektől, nyugodtan lehet szórakozni és drukkolni, netán kárörvendeni :)

  Kevésbé bátor, vagy túl fiatal játékosaink a célbalövést próbálhatják ki. Számos közelebbi és távolabbi céltárgy kínál megfelelő kihívást. Lehet itt mindenre lőni ami mozog, meg persze arra is ami nem! ;)