fbpx
 • Hívjon egész évben a hét bármely napján a +36309063997 ,vagy a +36305004170-es számon! 

 • Adrenalin, csapatépítés, szórakozás, 2 főtől 200 főig!

 • Szabályzat

  • SOHA, semmilyen körülmények között nem veheted le a játéktéren a maszkodat! Ha bármi okból erre szükség lenne hívd a játékvezetőt, aki megállítja a játékot, vagy kikísér a pályáról. E szabály be nem tartása a játékból való azonnali kizárást vonja maga után!
  • Viselkedj fegyelmezetten. Fogadd el a játékvezető utasításait. Aki ennek nem veti alá magát azt kizárjuk a játékból.
   Valódi fegyverek használata tilos!!! Ilyen alatt értjük pl. a késeket, éles tárgyakat is. Az a személy akinél ilyen eszköz van a játékban nem vehet részt.
  • A játék során a fizikai erőszak és az alkohol fogyasztása tilos! A játékos azonnali kizárásához vezet!
  • Találatnak számít: Ha egy golyó eltalál, ekkor szólj, hogy eltalált. Mond többször hogy: “TALÁLT! KIESTEM!”, emeld fel a fegyveredet a magasba és menj az arra kijelölt helyre. A maszkot ne vedd le!
  • Nem számít találatnak: Ha valamilyen tárgyról fröccsen rád a festék. Fegyvert, fejet, maszkot, ujjakat ért lövés illetve minden magadon hordott tárgyat ért lövés találatot jelent.
  • Ha kiestél a játékból, nem szabad a még játékban maradt játékosokkal beszélni.
   Ha valaki háta mögé osonsz, akkor mond neki, hogy adja meg magát. Ha valaki azt mondja Neked, hogy: “ADD MEG MAGAD!” akkor nézz körül, hogy lásd neked szólnak-e és utána dönts: megadod-e magad ,vagy nem. Ha Te felszólítottál valakit, hogy adja meg magát és ő elkezd a fegyverével feléd fordulni, elkezd szaladni, vagy kitérő mozdulatot tesz lőj! Legközelebb meg fogja adni magát!
  • A MARKER CSÖVÉNEK A JÁTÉKTÉREN KÍVÜL MINDIG LEFELÉ KELL NÉZNIE! Tüzelni csak a játéktér határain belül lehet! Csak a játéktéren belül legyen az ujjad az elsütőn (ravaszon)! A marker (puska) földön csúsztatása és dobálása tilos! A táron lévő zárófedőt csak a játékvezetők nyithatják ki és zárhatják be! Csak a játékmester által adott lőszert használhatod! Festékgolyót a földről felvenni, és a tárba visszahelyezni tilos, mivel az állaga már nem megfelelő a játékhoz.
  • A működtető igyekszik, hogy minden az előírt szabályoknak megfelelően történjen, de semmiféle felelősséget nem vállal az esetleges sérülések, balesetek miatt. A játékban mindenki saját felelősségére vesz részt!

  Megjegyzés: A testet érő festéklőszer a becsapódásakor kellemetlen csípő érzést, fájdalmat okozhat, amelyek olykor napokig kék, zöld foltot hagyhatnak a bőrön (ez megfelelő ruházat viselésével elkerülhető). A szervezők által biztosított egész fejet védő speciális paintball maszk viselése a pihenőtéren kívül mindig kötelező! Aki ezt a szabályt megszegi a további játékokból kizárható!

  A játék lebonyolítása egy erdős, bokros területen kerül kivitelezésre, ahol az egyenetlen talaj, a fák bokrok ágai sérülést okozhatnak.