fbpx
 • Hívjon egész évben a hét bármely napján a +36309063997 ,vagy a +36305004170-es számon! 

 • Adrenalin, csapatépítés, szórakozás, 2 főtől 200 főig!

 • Milyen felszerelést kínálunk

 • Maszk

  Maszkjaink az Empire Helix sorozatból kerülnek ki. Ez nyilván nem mond sokat annak aki nem ismerős a paintballban. Ha autóiparban lennénk érdekeltek, akkor mindenképpen valami átlagon felüli kategóriát keresnénk. A Helix egy AUDI-nak, vagy BMW-nek felelne meg a "játszatós" maszkok kategóriájában. 
  Előlről a fej jó részét védi, és a nyakat is takarja. Siltje árnyékot nyújt az erős napfény, vagy eső ellen. Ami a maszkok esetében fontos lehet, az talán az, hogy a maszkjaink lencséit rendszeres időközönként cseréljük, ezért nem opálosodnak, karcosodnak el. Megfelelő kilátást és biztonságot nyújtanak. A lencsék két rétegűek, van egy vékony levegő réteg a maszk két lencséje között, így egyenlítve ki a maszkon belüli és a külső hőmérsékletet. Ebből kifolyólag nagyon nehezen párásodnak! Ezt a tulajdonságot szokták a maszkoknál "Thermós" jelzővel is illetni. A maszk méretezése univerzális(gyermekre és felnőttre is egyaránt jó egy állítható pánt végett) Amennyiben a maszk a játék folyamán koszos lenne (festék kerül rá, vagy föld, fű) a személyzetünk megfelelő szerekkel azonnal letakarítja. Kérjük a szárazon, vagy akár a ruhájuk ujjával semmi képpen ne törölgessék, mert karcos lesz!

 • Zubbony, nadrág, védőmellény, nyakvédő

  A ruházat két meghatározó része a Honvédségnél rendszeresített gyakorló zubbony és nadrág. Ezek mellett még nagy méretű overálok és gyermek méretű katonai jellegű ruhák is rendelkezésre állnak nagy számban.

  A védőmellények nagyon erős farmerszerű anyagból készültek sivatagi rejtőszinekben, vagy mérsékelt égövi erdők négyszínnyomásos kamuflázsában. Mind tépőzáras, állítható méretű. A sivatagi mellényeink elég harcedzett modellek (ettől függetlenűl kitűnő állapotúak), még Afganisztánt is megjárták az Angol hadsereggel. A két alapmodellen kívül jónéhány vastagabb gyöngyvászon boratású polifoammellényünk is van a megfontoltabb játékosok részére. Ezek hasonlóak a filmekben is látható ókori római mellvértekhez.

  Az utolsó elem a nyakvédő. Ezek vászon boríatású préselt, tépőzáras polifoam pántok. Lazán kell a nyakra csatolni, hogy jól felfoghassa az esetleg nyakat ért lövés erejét. A maszkon kívül ez az egyetlen biztonsági eszköz aminek a viseléséhez ragaszkodunk.

 • Tisztaság, higiénia

  Fontos megemlíteni, hogy a ruhákat, védőfelszereléseket (a maszk arccal érintkező szivacsos részét is) minden használat után kimossuk mosógéppel. Minden játékosunk tiszta, friss illatú, hajtogatott ruhát vesz fel. Ennek az előnyeit nem kell hangsúlyoznunk...

 • Amit nem adunk. Avagy miben érdemes jönni?

  Az évszaknak megfelelő lehető legvékonyabb öltözetben. A paintball egy igen pörgős sport, ezért hamar ki fog minden játékos melegedni. A védőöltözetek ezt csak fokozzák! Paintball= 1/2 óra spinning + 1/2 óra zumba 5-10 perces menetekbe sűrítve.

  Éredemes koszolható sporcipőben jönni. Valószínűleg fűfoltos lesz a cipő!

  A PAINTBALL LŐSZER FOLTJA NYOMTALANUL ELTÁVOLÍTHATÓ BÁRMILYEN RUHÁBÓL VÍZ SEGÍTSÉGÉVEL!

  A lőszer külseje tulajdonképpen egy kicsit módosított étkezési zselatin, a belsejében található festék pedig ételfesték. A szabadban pár nap alatt nyomtalanul lebomlik. 
  Ha megesszük, akkor sem okoz semmi mérgezést, betegséget. Elég keserű az íze, de más bajunk nem lesz tőle :)