fbpx
 • Hívjon egész évben a hét bármely napján a +36309063997 ,vagy a +36305004170-es számon! 

 • Adrenalin, csapatépítés, szórakozás, 2 főtől 200 főig!

 • Valken SW-1

  tűzgyorsaság: 3-4 lövés / másodperc
  tár kapacitása: 180 lőszer
  elsütés módja: egy ujjas, manuális elsütő
  biztosítás módja: manuális tolórudas tűzkésszé/biztossá tétel

  leírás: A Valken egy viszonylag új gyártó a paintball fegyverek piacán. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne rendelkeznének elegendő tapasztalattal. A markert úgy alkották meg, hogy nagyfokú egyezőséget mutat a Tippmann 98-as modelljével, egészen az egyes alkatrészek csereszabatosságáig. Szervizelése egyszerűbb mint a konkurens márkák modelljei, megbízható, strapabíró fegyver.

 • Planet Eclipse ETHA EMEK

  tűzgyorsaság: 4-6 lövés / másodperc
  tár kapacitása: 240 lőszer
  elsütés módja: egy ujjas, manuális elsütő
  biztosítás módja: manuális tolórudas tűzkésszé/biztossá tétel

  leírás: Az Emek a "bérfegyverek" Mercedes-e. A piacon ennél jobbat nem lehet találni a "játszatós" piacon, a világ bármely pontján keresnénk is azt. Anyaghasználata és kialakítása révén könnyű, különösen halk. Nincsenek légszállító csővek, amibe esetleg megakadhatna a játékos keze, mert ezeket a fegyvertesten belűl vezették el. A speciális Emekhez gyártott "PAL" festéklőszer tárban található szerkezet a lőszer elakadásának esélyét elhanyagolhatóra csökkenti.

 • Nálunk gondosan karbantartott és tiszta puskákat kapnak a látogatók, hiszen minden játékos után tisztasági karbantartást (a fegyver külső takarítása, a cső külső takarítása és belső polírozása), a nap végén pedig teljes átnézést (belső takarítás, cső tisztítás, olajzás és chronográfos tesztelés) végzünk. Ezért nagyon ritkán fordul elő meghibásodás. Nagyon kellemetlen, ha a fegyver játék közben mondja fel a szolgálatot, illetve össze-vissza hord. Ez a folyamatos karbantartás és a minőségi lőszer okán elhanyagolható számban fordul csak elő.